Noticias

Ver archivo de noticias

La Fundació Pau Casals es prepara pel 2020 amb una nova pàgina web!

14/11/2019

La Fundació Pau Casals es prepara pel 2020 amb una nova pàgina web! L’equip de la Fundació Pau Casals està molt il·lusionat aquests darrers dies, ja que ha tingut lloc un esdeveniment important pel futur de l’entitat: hem estrenat una nova pàgina web: www.2020.paucasals.org

Amb la finalitat de transmetre el missatge de Pau Casals a la societat, apropar la música als joves i entrar a l’any 2020 amb un projecte innovador i transversal, acabem de llançar la nostra pàgina web, a la que us convidem a visitar.

Com sabeu, Pau Casals no només va ser un dels millors violoncel·listes de tots els temps: allò que el defineix és que va posar la seva música al servei dels ideals de pau, llibertat i justícia que ell considerava sagrats. Per aquest motiu, des de la Fundació, tenim la intenció que aquesta nova web sigui un instrument essencial per tal d’explicar la recepta de Pau Casals per fer del món un lloc millor: a través de la música i la cultura, volem tenir un impacte positiu a la societat. Voleu veure com?

“No es pot separar la música de la vida” – Pau Casals

Us convidem a seguir fàcilment i amb tota comoditat els projectes que la Fundació Pau Casals organitza al llarg de l’any. Concerts, activitats, esdeveniments, projectes internacionals i molt més, tot a la vostra disposició:

· Coneixes algun violoncel·lista que tingui entre 18 i 22 anys? Des de la Fundació Pau Casals, ajudem a joves talents per tal que puguin seguir estudiant i perfeccionant les seves interpretacions, a través del Guardó Internacional per a Joves Violoncel·listes. Creat per Casals fa 34 anys, més de cinquanta violoncel·listes avui considerats de gran prestigi, han rebut el suport de la Fundació. Anima’t i participa-hi!

Ara fa 100 anys, la creació de l’Orquestra Pau Casals va fer que Barcelona passés a ser una ciutat amb una orquestra simfònica de renom. Per celebrar-ho, el 2020 serà un any a ple de concerts d’alt nivell, exposicions inèdites i moltes més activitats. Sir Simon Rattle, Zubin Mehta, Jordi Savall, i molts altres directors i músics de gran prestigi s’han unit al comitè d’honor de la celebració. Gaudeix del 2020 amb el Centenari de l’Orquestra Pau Casals!

Heu escoltat mai 40 violoncels tocant a l’uníson a cel obert? Si us agradaria viure aquesta experiència, esteu de sort: Cada any, la ciutat de Barcelona i la Fundació Pau Casals organitzen un seguit de concerts molt singulars, oberts a la ciutadania. Visiteu la pàgina de la Diada Pau Casals – Barcelona per conèixer el què, el quan i el com.

Nova web, nou Blog! Obrim per a tots vosaltres un espai on resescobrir Pau Casals. Però… creiem que encara us podem oferir molt més: El Blog serà un canal de debat, on parlarem de música, de cultura, d’educació i de patrimoni. Músics i directors de renom, professionals del sector cultural, filòsofs i pedagogs publicaran articles al Blog de la Fundació Pau Casals.

Les interpretacions de violoncel de Pau Casals eren un esclat d’expressivitat; l’emoció i la bellesa captivaven l’ànima de tots aquells que l’escoltaven. Des de la Fundació, ens agradaria que visqueu la música amb la mateixa força que Pau Casals la sentia. Per aquest motiu, us convidem a formar part dels concerts, celebracions i activitats de la Fundació Pau Casals. Benvinguts a l’univers Pau Casals!

http://2020.paucasals.org
Fundación Pau Casals

Avinguda Palfuriana, 67
43880 Sant Salvador, El Vendrell

museo: +34 977 684 276
Fundación: +34 933 192 021

Fax. +34 977 684 783


 · W3C WAI-AA, WCAG 1.0 · valid XHTML 1.0 · valid CSS · creado por Signia